Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hortus Supplies International en Holland Web bundelen krachten

Hortus Supplies International (HSI) houdt kantoor in Nederland, Kenia en in de VS. Daarmee bereikt ze met haar producten en kennis telers over de hele wereld. Holland Web is een handelsbedrijf in planten, tuinbouwmaterialen en –kennis met een focus op Japan. En omdat HSI Japan altijd al op de radar had, hebben beide partijen nu de handen ineen geslagen om deze markt samen te gaan bewerken.


Richard Heemskerk, Nico van der Spek, Mari de Kok, Michel de Kok.

Naast een vestiging in Aalsmeer is Holland Web al 17 jaar met een kantoor in Tokio op de Japanse markt actief. HSI houdt kantoor in Nederland, Kenia en in de VS. Door deze samenwerking hoopt men kwekers en groothandel in Japan nog beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij veel kennis van de Japanse tuinbouw, taal en cultuur kan men samen opgaan in het vervoeren en inklaren van producten.

De directies van beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat de dienstverlening naar de klant door het aangaan van deze samenwerking nog verder verbeterd wordt.

Voor meer informatie:
HSI
www.hsibv.nl

Publicatiedatum: