Slotevent BioBoost 2020 op 7 oktober: Naar een circulaire (glas)tuinbouwsector

Op woensdag 7 oktober 2020 vindt het slotevent van BioBoost plaats. Het slotevent zal worden gehouden in de vorm van een webinar. Dit slotevent komt in de plaats van het op 22 april jl. geplande fysieke evenement, dat als gevolg van Covid-19 niet door kon gaan.

Het webinar heeft als thema: Naar een circulaire (glas)tuinbouwsector. De sprekers gaan in op de toekomst van de circulaire tuinbouw en de lessons learned vanuit het BioBoost-project.

Aanmelden kan hier. De uiterste aanmelddatum is 25 september.

Circulair ondernemen
De circulaire economie wordt steeds belangrijker voor de glastuinbouwsector. Er zijn veel uitdagingen te overwinnen. Kwalitatief hoogwaardige- , betaalbare-, veilige- en gezonde tuinbouwproducten worden de standaard terwijl afval niet meer bestaat. Circulair ondernemen vraagt om innovatie en anders denken.

Juist de tuinbouwsector is in staat het verschil te maken en oplossingen te bieden. De tuinbouwsector staat bekend om de hoge toegevoegde waarde. Vanuit de opgedane ervaringen in het BioBoost-project en de diverse pilots zullen de mogelijke nieuwe oplossingsrichtingen worden aangedragen.

Voor wie?
De circulaire economie zal iedereen in de tuinbouw keten gaan raken. Kwekers, zaadveredelaars, handelaren, financiers, beleidsmakers en bestuurders. Zij zijn allen uitgenodigd voor het slotevent van BioBoost.

Datum, tijdstip
Datum: 7 oktober 2020
Tijd: 13.00 – 15.00 uur

Locatie
Vanachter je pc of laptop te volgen seminar.

Programma
Lees bij Greenport West-Holland het voorlopige programma.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven