Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aleia Roses wordt mogelijk cannabiskwekerij

De Amerikaanse investeringsmaatschappij Full Moon Investments heeft een bod gedaan op Aleia Roses. Deze ligt onder de hamer, een beslissing volgt vermoedelijk deze week.

De investeerder is internationaal een grote partij in de productie van cannabis, maar, zo laat directeur van Aleia Henk Lammers weten, vooralsnog is er geen sprake van dat de rozen eruit gaan. Dit in tegenspraak met wat Spaanse media eerder meldden en abusievelijk hier gedeeld werd.

Er zou 5,5 miljoen euro voor op tafel zijn gelegd, zo meldden Spaanse bronnen. Begin dit jaar werd de kweker, die in zwaar weer zat wegens het plotseling uitstappen van een van haar investeerders, overgenomen door het Spaans investeringsfonds JB Capital Markets. Deze betaalde toen nog 9 miljoen euro voor de kwekerij en daarmee was een faillissement afgewonden en leek een duurzame(re) toekomst veiliggesteld. Echter, juridisch geharrewar stond ook deze overname in de weg, waarop het toch weer in de verkoop kwam.

Publicatiedatum: