Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florismart en Flowering Direct kondigen samenvoeging van activiteiten aan

Florismart en Flowering Direct zijn overeengekomen hun krachten te bundelen en hun activiteiten samen te voegen, kondigden ze aan in een persbericht dat deze week werd verstuurd.

Florismart en Flowering Direct zijn online bloemenmarktplaatsen waar meerdere leveranciers worden samengebracht in één webshop. Bij deze webwinkels kunnen professionele Britse bloemisten hun bloemen, planten, bladeren en snoepgoed kopen.

Het persbericht vervolgt met te zeggen dat beide bedrijven dezelfde visie zullen blijven delen om bloemisten te voorzien van een betrouwbare service en een superieur product tegen concurrerende prijzen. "We geloven dat we samen onze marktaanwezigheid kunnen versterken en tegelijkertijd ons productaanbod kunnen verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten zullen profiteren van het beste van beide bedrijven."

Florismart en Flowering Direct zullen onafhankelijk blijven opereren, maar zullen samenwerken op het gebied van sourcing, back-office en logistiek.

Voor meer informatie:
Florsmart
www.florismart.com/florists

Flowering Direct
www.floweringdirect.com

Publicatiedatum: