Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telersvereniging Touch Me+ wordt een coöperatie

Sinds 1 juli is Telersvereniging Touch Me+ een coöperatie. In samenwerking met Schoneveld Breeding heeft deze officiële oprichting vorm gekregen. De coöperatie is in akte getekend bij notaris mr. Drs. Remmerswaal. Het voltallige bestuur van de nieuwe coöperatie tekende voor de nieuwe organisatiestructuur: Peter van de Pol van Schoneveld Breeding, Gertjan Sosef van Ammerlaan Sosef(voorzitter), Alex Gevers van Gevers Planten en Nick Voskamp van SV.CO.

Doorontwikkeling
Dit unieke samenwerkingsverband tussen veredelaar en kwekers heeft als doel het bevorderen van duurzame groei van de gehele productgroep Primula obconica in de Europese markt. De coöperatie voert houdbaarheidstesten en kwaliteitstesten uit om de Primula obconica kwalitatief nog verder te ontwikkelen op verschillende punten. De coöperatie werkt vanuit werkgroepen aan productontwikkeling aan de hand van thema’s als kwaliteit, marketing, sales en marktverkenning.

Exclusiviteit
Coöperatie Touch Me+ heeft bovendien exclusiviteit van verkoop binnen Europa van de Primula obconica Pricanto en MINI. De MINI wordt aangeboden in potmaten van 9 en 10.5 centimeter, de Pricanto in 12 en 14 centimeter.

De coöperatie
Coöperatie Touch Me+ bestaat uit zeven leden. Ammerlaan-Sosef, OK-Plant, Berkhout Plants, Loos Plants, Gevers Planten, SV.CO en Sjaak Buijs werken samen met licentiekweker Vreugdenhil Young Plants en veredelaar Schoneveld Breeding aan productie, verbetering en promotie van de Primula obconica.

Sweet Kisses
Samen ontwikkelden de actieve leden al het merk Sweet Kisses. Dit Retail concept met verschillende verpakkingsmogelijkheden biedt de consument in één oogopslag duidelijkheid over de Primula obconica: een vrolijke bloeier die meer dan dertig dagen bloeiplezier biedt. De omloopsnelheid is hoog en de houdbaarheid in het schap is bewezen hoger dan gemiddeld.

Touch Me+ Relatie Dag
In november 2020 vindt de jaarlijkse Touch Me Relatie-Dag plaats. Tijdens dit evenement wordt natuurlijk ook de oprichting van de nieuwe coöperatie gevierd.

bron: Schoneveld Breeding

Publicatiedatum: