Nieuw bedrijfspand voor Stolze

Het nieuwe bedrijfspand van Stolze op industriegebied Honderdland in Maasdijk gaat steeds meer vorm krijgen. De tekeningen van de buitenkant van het pand zijn klaar en de bouw kan niet snel genoeg beginnen. Jilles Goedknegt, algemeen directeur bij Stolze, is onderdeel van het bouwteam voor het nieuwe bedrijfspand. Hieronder vertelt hij meer over de keuze voor een nieuw pand.

Jilles: "De markt verandert en u verandert. Als Stolze veranderen wij dus ook. Professionaliteit staat voorop om u nu en in de toekomst op een goede manier te kunnen bedienen. Een nieuw pand betekent integratie van de afdelingen en meer ruimte in de werkplaatsen, wat er voor zal zorgen dat wij nog beter kunnen inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Het stuk land van 1,6 ha biedt Stolze de kans om te kunnen groeien en haar klanten nog steeds, ondanks de groei, te kunnen bieden wat de klant van ons gewend is. Daarnaast zullen wij een deel gaan verhuren."Stolze hoopt in het vierde kwartaal van 2021 het nieuwe pand te kunnen betrekken.

Voor meer informatie:
Stolze
info@stolze.nl
www.stolze.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven