Onlangs is Robert-Jan de Goeij als commercieel directeur (CCO) en aandeelhouder tot de directie van Codema toegetreden. De totaalleverancier van essentiële tuinbouwoplossingen was De Goeij niet onbekend. Als branchegenoot vanuit vorige functies bij Dalsem en Megaphoton had hij al een link met Codema.

De Goeij beschikt volgens het bedrijf uit Bergschenhoek over 'de nodige internationale kennis en ervaring, opgedaan in grote en kleine bedrijven, binnen en buiten de tuinbouwbranche'. 

“Gezamenlijk stabiele koers verder uitbouwen” - Robert-Jan de Goeij (CCO) (links) en Marcel Koolen (CEO)

“Codema is een mooi bedrijf,” aldus Robert-Jan. “Hun toewijding aan kwaliteit en jarenlang opgedane kennis, vormt de kern van deze onderneming. Als buitenstaander zag ik Codema als merk steeds meer vorm krijgen. Ik zie het als een uitdaging om met elkaar Codema verder uit te bouwen als één sterk merk. Als klanten aan logistiek, irrigatie of tuinbouwsoftware denken, moet Codema top of mind zijn.”

Vooraanstaande positie tuinbouwsector
Na zijn opleiding bij Nyenrode Business University en een aantal directiefuncties in het buitenland, kwam eigenlijk per toeval, een functie in de tuinbouw op het pad van Robert-Jan de Goeij. Eerst bij kassenbouwer Dalsem en daarna bij Megaphoton, leverancier van assimilatie belichting.

Wat trok hem als ‘tuinbouw’ wereldvreemde aan in onze sector? “Het internationale aspect en de vooraanstaande positie die Nederland speelt in deze wereld, trok mij direct. Ook de enorme kennis bij de mensen die in deze markt opereren, vond ik heel bijzonder. Met trots werk ik er samen met mijn team aan, om Codema in die wereld een toonaangevende plek te geven.”

Sterke aanvulling
Algemeen directeur Marcel Koolen is enthousiast over de komst van Codema’s nieuwe commercieel directeur. “Robert-Jan is met zijn internationale kennis en commerciële ervaring een sterke aanvulling voor ons bedrijf. Daarnaast ken ik hem als toegankelijk persoon die oprecht geïnteresseerd is in mensen. Zowel naar medewerkers als ook naar klanten. Ik heb er het volste vertrouwen in, dat we samen met onze 200 enthousiaste en vakkundige medewerkers, de stabiele koers die Codema als leverancier van totaal oplossingen nu vaart, verder uitbouwen.”

Voor meer informatie:
Codema Systems Group
www.codema.nl
info@codemasystemsgroup.com