Internationale siertelers en academici bijeen in webinar op 30 juni

Hoe gaan wereldwijd verspreide siertelers om met verandering, de corona crisis en het ‘nieuwe normaal’? Dat is de vraag die 30 juni 2020 centraal staat tijdens een gratis toegankelijk webinar.

Dr. Charlie Hall, hoogleraar tuinbouwwetenschappen aan Texas A&M University, econoom en autoriteit op het gebied van internationale sierteelt treedt aan als inspirerend gastspreker. Aansluitend vertellen sierteeltkwekers uit Nederland en de Verenigde Staten hoe zij omgaan met de grote vragen van de deze tijd.

Professor Hall staat bekend om zijn passie en enthousiasme voor het vak en zal aan de hand van zijn tuinbouwwetenschappelijke inzichten de internationale sierteeltsector in het ‘nieuwe normaal’ praktische handvatten bieden. Daarbij zal hij het belang onderstrepen van probleemoplossend vermogen, weerbaarheid, wendbaarheid, verandering en samenwerking.

Phalaenopsis kweker Toine Overgaag van Westerlay Orchids in Californië en Arie van den Berg van Berg RoseS met vestigingen in Nederland, Kenia en China, zullen vervolgens uiteenzetten welk strategische stappen zij hebben ondernomen om de crisis te beheersen. Ter afronding zullen ze hun toekomstplannen delen met het online publiek.    

Het seminar is een initiatief van FCI/AIPH ter ondersteuning en promotie van het internationale sierteeltvak. FCI werkt voor dit seminar samen met Jungle Talks, dat ruime ervaring heeft met het organiseren van webinars en tuinbouw- master courses.

Datum: 30 juni
Aanvang: 4pm CEST ofwel 16:00 uur Nederlandse tijd.
Duur van het seminar: circa 1,5 uur
Voor wie? : Voor iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt met sierteeltproductie, handel en marketing.

U kunt zich via deze link registreren: www.aiph.org/webinar 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven