oproep Rob Voogd, Lievaart Expeditie

Op zoek naar alternatieven door wegvallen sierteelt op Italië

Tholen - Lievaart Expeditie rijdt sinds jaar en dag bloemen en planten naar Italië. Inclusief charters heeft men 60 wagens in bedrijf. As we speak staat het wagenpark, door toedoen van de corona perikelen en de volledige stop op het verkeer van sierteeltproduct, bijna volledig stil.


Een mooi zonnetje maar de ondernemer ziet hier toch iets anders

De oproep die Rob Voogd wil doen is dan ook duidelijk: wie heeft er iets, het maakt eigenlijk niet uit wat, dat die kant uit moet? “We rijden van De Lier tot Sicilië. Alles wat daar tussen ligt kunnen wij aandoen.”

Afgelopen week kon Lievaart nog wat groenten naar Zuid Duitsland en Zuid Frankrijk rijden. Misschien omdat ook daar het hamster-fenomeen speelde waren de schappen leeg en kon men de reguliere transporteurs mooi aanvullen. Van daaruit rijden we door naar voornamelijk Noord-Italië om weer wat vrachten ophalen, met bijvoorbeeld plastic verpakkingen, pasta of ladingen wc papier. “Maar nu is men weer vol, hebben deze jongens onze hulp niet meer nodig en zijn wij leeg.”

Dat dit niet te lang moet duren behoeft geen betoog. Omdat Lievaart altijd exclusief sierteelt reed, zijn tips en lijntjes naar andere sectoren welkom. “We weten niet hoe lang het gaat duren en leeg naar Italië rijden, is wel het laatste wat wij willen. Heeft iemand daarom product, al dan niet vers, al dan niet groepage, dan hopen wij dat hij zich meldt.”

#FlowerBoostChallenge
Op een iets vrolijkere noot; Lievaart heeft tot tweemaal toe meegedaan aan de #FlowerBoostChallenge:


Eerst heeft men een mooie deen planten afgenomen bij Levoplant -


- en begin deze week heeft men rozen afgenomen bij Van der Drift Roses.

Voor meer informatie:
Lievaart Expeditie bv.
Jogchem van der Houtweg 84a
2678 HA De Lier
Rob Voogd: Rob.Voogd@lievaartexpeditie.nl
https://www.lievaartexpeditie.nl/site/nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven