WOMED Award

Elien Pieters van Gediflora genomineerd voor titel ‘vrouwelijke ondernemer van het jaar’

De WOMED Award is een Vlaamse prijs voor de ‘onderneemster van het jaar’ die jaarlijks door Markant vzw en UNIZO wordt uitgereikt. Een van de genomineerden dit jaar is Elien Pieters van veredelaar en vermeerderaar van bolchrysanten Gediflor. In dit segment is het bedrijf absoluut een wereldspeler en de bollen genieten een dito wereldwijde bekendheid onder de merknaam Belgian Mums.  

Elien nam het familiebedrijf in 2013 over van haar vader en zette de onderneming sindsdien met dezelfde passie voort. Onder haar leiding werd de internationale groei verder doorgezet. Gediflora levert elk jaar tachtig miljoen stekjes aan plantenkwekers in meer dan veertig landen. Wereldwijd is zelfs bijna de helft van alle potchrysanten afkomstig van Gediflora.

Het is de eerste keer dat iemand uit de groene sector wordt genomineerd als vrouwelijke ondernemer van het jaar. Deze nominatie is een mooie gelegenheid om aan de buitenwereld te tonen hoe dynamisch en innoverend de groene sector is.

Even stemmen dus op Elien! Dat kan nog tot 5 februari. De uitreiking zelf vindt plaats op 4 maart a.s. Meer informatie over de uitreiking vindt u hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven