Op 8 december 2019 heeft Dalat Hasfarm in het Vietnamese Dalat City een sponsorloop georganiseerd om te helpen bij de bouw van opvangcentra voor kansarmen in de provincie Vietnamese Lam Dong.

De sponsorloop maakt deel uit van de activiteiten op het gebied van duurzame ontwikkeling ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Dalat Hasfarm Company in Vietnam.

Meer dan 800 mensen namen deel aan de wandeling, waaronder lokale regeringsleiders, studenten van de Dalat Universiteit, en management en personeel van Dalat Hasfarm. Voor elke deelnemer die rond het centrale meer in Dalat liep, droeg de kweker een bedrag van ongeveer € 22 bij.

Uiteindelijk kwam het totale bedrag dat door het programma werd opgehaald uit op ongeveer € 18.000 voor de bouw van huizen voor kansarmen in Dalat, Don Duong en Lam Ha.

Focus op duurzame ontwikkeling
Dalat Hasfarm heeft zich gedurende haar 25 jaar van oprichting gericht op duurzame ontwikkeling en sinds 2014 heeft het bedrijf een business unit (BioPro) opgericht voor onderzoek, ontwikkeling en promotie van het gebruik van nuttige insecten en schimmels voor toepassing in de landbouwproductie. Door het gebruik van de producten van BioPro heeft Dalat Hasfarm het gebruik van chemicaliën aanzienlijk verminderd.

Voor meer informatie:
Dalat Hasfarm
450 Nguyen Tu Luc Street, Da Lat City, Lam Dong Province, Vietnam
Tel: +84 263 3824947
Fax : + 84 263 3832297
dlsales@dalathasfarm.com
dalathasfarm.com