Fotoreportage: Four Oaks Trade Show 2019

Tholen - Afgelopen week vond een van grootste tuinbouwbeurzen van het Verenigd Koninkrijk, de 49ste editie van Four Oaks, plaats. Op dinsdag 3 en woensdag 4 september kwamen 350 producenten, toeleveranciers en handelsbedrijven samen in de kas van de gelijknamige kweker Four Oaks, in Cheshire, ergens onder & tussen Liverpool en Manchester.

Klik hier voor onze fotoreportage


Stephen Fones en Anton Hooijmeijer van Schneider Youngplants; Anthony Clarke van Pöppelmann; Gael, Ludo en Maxim DEcock van Decock, met Ton de Bresser van Selecta one; en Matthias Haakman van KG Systems.

Four Oaks is primair een kopersbeurs, waar de (grote) kweker zijn waar bij de retail en tuincentra onder de aandacht wil brengen. Kwekers uit het hele land, uit Ierland, maar ook van over de grens - maar liefst 35% kwam van buiten het VK - gaf acte de présence.


Van linksboven mee met de klok: het team van Lovania; Simon Earley van Earley Ornamentals; Paul Jackson en Asaf Cohen van Cohen Propagators; en Peter Bernard van Solgrow en tevens agent van MNP en Suntory.

Brexit
Je kon er niet omheen, uiteraard was de Brexit het onderwerp van gesprek. Of beter, het onderwerp van speculatie. Na afgelopen week, met weer een x aantal afleveringen in de soap, weten alleen de die hard Netflixers nog waar het over gaat. Voor zover wij konden beoordelen, maken producenten zich vooral zorgen over de waarde van het pond. Maar ook daarbij kan men weer de relativerende opmerking plaatsen dat, tenzij het bloemetjes kweken ooit een louter charitatieve aangelegenheid geweest is, er ook wat dat betreft niets nieuws onder de zon is.

Klik hier voor onze fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.