Fotoreportage Plantarium 2019

Tholen - Plantarium en Groen & Direkt kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. Er is meer bezoek geregistreerd, de boomkwekerij doet goede zaken en er was volop ruimte voor introducties en innovaties op het gebied van duurzaamheid en verpakkingen. Bovendien lijkt het samengaan van Plantarium en Groen-Direckt tot één beurs - laten we wel wezen, wat kan het de niet-Boskoper eigenlijk schelen of het 1, 2, of 10 beurzen ineen zijn - steeds meer een feit.

Klik hier voor de fotoreportage!


Met de klok mee: Robin van der Meer en Co Overduin voor het eerst samen op het Plantarium als HilverdaFlorist; Ayala Zilberman van Danziger naast de Agastache serie van Terra Nova. Sinds januari 2019 levert Danziger de stekken van Terra Nova in Europa; Jur Cooijmans van Wilma's Lawn en Garden showt zijn nieuwe snijbloemenvoeding; en Arie-Jan Broere van Broere Hortitech en Broere Beregening met de Net Beat.

Klik hier voor de fotoreportage!


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.