Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Breed assortiment zomerbloemen op de plank bij Decorum Summer Fair

Tholen - Het is een week vol evenementen en festiviteiten en de Summer Fair van Decorum is er daar een van. Tijdens dit jaarlijkse evenement presenteerden alle 20 Decorum bloemenkwekers hun assortiment in het World Horti Center. Voor veel kopers van Decorum bloemen een mooie kans om de kwekers persoonlijk te ontmoeten. BPnieuws was er ook om een kijkje te nemen.

Klik hier voor de complete fotoreportage.


Met de klok mee: Ronald Olsthoorn en Rene Eikelenboom van Arcadia Chrysanten; Tamara van den Berg van Decorum met een bloemstuk gemaakt door Floral Designer Hanneke Frankema; Jeroen persoon van Future Flowers; Rob van Dijk van Van Dijk Flowers.

Ook dit jaar weer maakte Floral Designer Hanneke Frankema, bekend uit de jury van Hollands Beste Bloemstylist, live heel de dag door bijzondere creaties met de producten van Decorum.

Daarnaast werden de noviteiten van een aantal kwekers in het zonnetje gezet.


De noviteiten. De vier soorten op de achterste rij, van rechts naar links: Florinca "Cherry" van Together2Grow, Longliflorum "Fredo" van Moerman Lilium, Freesia "Orion" van Hofland Freesia en Chrysant "Bella Vista" van Arcadia Chrysanten. De vier soorten op de voorste rij, van rechts naar links: "Roselily Samantha" en daarnaast "Peter Schenk", beide van Moerman Lilium gevolgd door "Alibaba" en "Andrea" van Arcadia chrysanten.

De Summer Fair is een jaarlijks evenement dat traditioneel gezien in de week van de FlowerTrials wordt georganiseerd. Dit jaar was de vierde editie en vond het voor de tweede keer plaats in het World Horti Center.

Klik hier voor de complete fotoreportage.

Voor meer informatie
Decorum Company
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
The Netherlands
[email protected]
www.decorumcompany.com