Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Royal Brinkman heeft in 12 vestigingslanden

Een Russische vestiging om aan de groeiende Russische vraag te voldoen

Om het algemene credo ‘Local-for-Local’ verder inhoud te geven, wordt door Royal Brinkman momenteel een lokale, Russische organisatie in Moskou opgezet. Met de totstandkoming van Royal Brinkman Russia is de internationale tuinbouwtoeleverancier nu in twaalf vestigingslanden lokaal vertegenwoordigd. De intensivering van buitenlandse activiteiten sluit aan bij de internationaliseringsambities van Royal Brinkman.


Het team Rusland van Royal Brinkman: v.l.n.r. Kateryna Volianska, Jan Schuttrups, Gijs Baake, Ep van den Brink en Daria Noda.

Royal Brinkman is vanuit het hoofdkantoor in ’s-Gravenzande, Nederland al jarenlang actief in Rusland. Met drie Russisch sprekende collega’s heeft de verkoop richting Rusland de afgelopen drie jaar een flinke groei doorgemaakt. Het brede assortiment is op de Russische website van Royal Brinkman goed in de etalage gezet. Er is een groeiende vraag naar de producten. Echter, vanwege de importregelgeving kon niet altijd geleverd worden; klanten wilden of konden niet altijd zelf importeren. Met de vestiging van Royal Brinkman in Moskou wordt de toelevering naar zowel Rusland, als de voormalige Sovjetlanden vereenvoudigd.

Jan Schuttrups, directeur International van Royal Brinkman: “De Russische tuinbouw groeit snel en er is een groeiende vraag naar kennis en specialisme. We hebben al korte lijnen met telers in Rusland, maar om goede duurzame relaties op te bouwen, is het belangrijk om lokaal aanwezig te zijn.”

Eerst kantoor, dan medewerkers en voorraad
De eerste stap is het opzetten van een kantoor. In een volgende fase zullen ook medewerkers en voorraad in Rusland beschikbaar komen. De komende jaren zal het lokale verkoop- en specialistenteam worden vergroot om telers frequenter te kunnen bezoeken en hen van advies te kunnen voorzien. Een team van Royal Brinkman specialisten op verschillende gebieden (gewasverzorging, teeltwisseling, gewasbescherming en desinfectie, verpakking en ontwerp, mechanisatie, technische projecten (irrigatie en klimaatcontrole) zijn nu al beschikbaar voor de Russische telers. Verschillende producenten hebben zich reeds gemeld om samen met Royal Brinkman de telers in Rusland te bedienen.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman 
www.royalbrinkman.nl
[email protected] 

 

Publicatiedatum: