Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Syngenta Flowers opnieuw lid van Stars for Europe Poinsettia

"Niet meedoen is geen optie"

Onlangs heeft Syngenta Flowers besloten om opnieuw lid te worden van het Stars for Europe initiatief. Het bedrijf wil daarmee een serieuze speler in de Poinsettia markt te blijven.

Stars for Europe is het promotieplatform dat de schoonheid van Poinsettia naar de consument brengt. Deelnemen aan het initiatief betekent een extra impuls voor de marketing van Poinsettia in het algemeen.

Hoofd Marketing Syngenta Flowers Europe, Mark Schermer: "Poinsettia is een geweldig product dat het echte kerstgevoel bij de mensen thuis brengt. Het is belangrijk dat we de consument er continu aan herinneren dat dit product het kerstgevoel versterkt. Het platform Stars for Europe bundelt de inspanningen van de partners in de waardeketen richting de consument. Er is een zeer effectieve
consumentencampagne voor alle belangrijke Poinsettia markten. Poinsettia is belangrijk voor ons, dus niet meedoen is geen optie."

Voor meer informatie:
Syngenta
www.syngenta.com

Publicatiedatum: