Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carrière Uitzendbureau neemt Interactief Groep over

Carrière Uitzendbureau heeft per 1 december 2018 de Interactief Groep uit Berkel en Rodenrijs overgenomen. Het grootste merk van de Staffing Associates Group groeit daarmee naar een uitzendorganisatie met een omzet van meer dan negentig miljoen.

Carrière is met ruim 35 franchise en non-franchise vestigingen in Nederland specialist in het recruiten en leveren van uitzendkrachten, werving en selectie, ZZP-bemiddeling en payrollen. De focus ligt hierbij op uitvoerende functies in transport, logistiek, (food) productie en techniek. Services die naadloos aansluiten bij het specialisme van de Interactief Groep. Door de overname breidt Carrière haar dienstverlening uit met uitzendkrachten uit Oost-Europa. Een domein waar de Interactief Groep al twintig jaar werkzaam in is en een ruime ervaring in heeft. Hurriyet Bagcan, directeur van Carrière: “Dit is voor iedereen een mooie stap vooruit. Door het bundelen van onze krachten profiteren onze gezamenlijke klanten direct van het landelijke Carrière netwerk én het grote EU-kandidatennetwerk van Interactief. Onze flexkrachten profiteren van nog meer carrièremogelijkheden.”

Marcel Slaghekke richtte in 2010 Staffing Associates op. Samen met Bagcan voert hij de directie over Carrière en vanaf nu ook over Interactief. Staffing Associates is een landelijke groep van uitzendbureaus met naast Carrière de organisaties HappyNurse, Career Factory en Staffing Direct. De totale gezamenlijke omzet voor 2018 bedraagt bijna 150 miljoen. De groep werkt naast de eigen vestigingen landelijk met zo'n honderd franchisevestigingen. Als onderdeel van de franchiseformule worden alle processen en systemen met behulp van geavanceerde technologie centraal uitgevoerd door het servicecenter van Staffing Associates in Den Haag. Bagcan: "Onze organisatie is groot genoeg om dezelfde professionele tools te ontwikkelen als onze grote concurrenten, maar dan gecombineerd met lokaal ondernemerschap en een grote betrokkenheid bij onze klanten en uitzendkrachten. Dat maakt het verschil.”

Mari-Jon Keijlewer, directeur van Interactief: “Ik ben blij met de samenvoeging van Interactief en Carrière. Technologische ontwikkelingen, het groeiende belang van compliance en een snel veranderende arbeidsmarkt vereisen investeringen in mensen en een continue innovatie van processen en systemen. Samen met Carrière is Interactief in staat haar dienstverlening te verbeteren en uit te breiden. Een mooie stap in ons twintigjarig bestaan. Zelf zal ik me bezig gaan houden met de conceptontwikkeling van nieuwe diensten en blijf ik in deze hoedanigheid voorlopig nauw betrokken bij de combinatie."

De toevoeging aan Carrière zal stapsgewijs worden doorgevoerd onder leiding van Hurriyet Bagcan. In het eerste kwartaal van 2019 zal Interactief volledig gaan opereren onder de naam Carrière. Al geruime tijd staat Carrière garant voor de kernbelofte “Helpt u vooruit”. Uitzendkrachten helpen bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling en opdrachtgevers ondersteunen bij het realiseren van hun groei. Samen met de Interactief Groep vormen ze een sterk merk in werk.

www.interactief-groep.nl

Publicatiedatum: