Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PB Techniek neemt tuinbouwtak Armada Electrical Services over

PB Techniek, toeleverancier van elektrotechniek, belichting, watertechniek en automatisering voor de internationale tuinbouw, heeft de tuinbouwactiviteiten van het Canadese Armada Electrical Services overgenomen. Dit gebeurde in oktober middels een overname van aandelen Armada via de Canadese dochteronderneming PB Tec Canada.

Directeur Koen Brabander: “Efficiency en duurzaamheid in de voedselproductie worden steeds belangrijker, met name binnen de glastuinbouw. Om de voedselzekerheid te garanderen, moeten wereldwijd verdergaande verbeteringen in de voedselvoorziening worden gerealiseerd. De productie zal groeien en aan het gebruik van hulpbronnen zoals water en energie worden steeds hogere technische eisen gesteld. Met de overname van Armada Electrical Services spelen wij in op deze ontwikkeling. Op de korte termijn versterken wij onze positie in Noord-Amerika. Vanuit die basis kunnen we verder werken aan uitbreiding van ons aandeel in deze dynamische markt.”

“Dankzij de samenwerking met PB Techniek op tuinbouwgebied zetten wij een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het bedrijf en onze medewerkers in de Noord-Amerikaanse tuinbouwsector”, aldus Rob Wiese, operationeel directeur van Armada. De algemene, niet tuinbouw gerelateerde installatiewerkzaamheden worden voorgezet door Armada 1974 Ltd. De naam van Armada Electrical Services Inc. is inmiddels gewijzigd in PB tec Electrical Installations Ltd. Het bedrijf in Edmonton Alberta Canada is sinds 2016 actief als installateur in de tuinbouw.

Voor meer informatie:
PB Techniek
[email protected]
www.pb-techniek.nl

Publicatiedatum: