Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Flower Expo China, 17-19 maart, Guangzhou

Waar zit de Chinese tuinbouwmarkt op te wachten?

De 2019 China International Floriculture & Horticulture Trade Fair (Flower Expo China 2019) vindt plaats van 17-19 maart 2019. Wat treffen we er zoal aan, waar richt de Chinese markt zich op?

Substraat, de basis van het telen
Chinese bloementelers gebruiken steeds vaker kokos. En niet alleen dat, ook worden de producenten steeds kritischer en neemt men geen genoegen meer met inferieure kwaliteit.

Voor de 2019 editie nemen kokosvezelexporteurs, waaronder Pindstrup (Shanghai), Hardy Export Co. Pvt. Ltd., Sumith Coir Pvt. Ltd., FNF EXPORT, en Guangdong Heng Fa Peat Co., hun nieuwste substraten mee.

Goede pot is ook essentieel
Plastic kweekpotten worden verreweg het meest gebruikt. Particuliere tuinders geven echter steeds vaker de voorkeur aan potten met exotische designs of potten die van unieke materialen zijn gemaakt.

Volgend jaar maart stellen bloempottenproducenten als Rongxing, Saier, Yuelong en Tansley hun nieuwste potten ten toon.

Vloeibare bemesting wordt steeds populairder
Vloeibare meststoffen zijn gemakkelijk toe te passen en milieuvriendelijk en worden steeds populairder op de Chinese tuinbouwmarkt, vooral omdat druppelirrigatie actief door de overheid wordt gepromoot.

Meizhou Flower is een Chinese expert op het gebied van vloeibare bemesting en voor de derde keer aanwezig bij de Flower Expo China. Zij bieden kopers snelle en effectieve methodes om hun planten in potten en tuinen te voeden.

Inschrijven
Wilt u zich nog inschrijven als exposant, kunt u contact opnemen met Mae Law via [email protected]

Om u te registreren als bezoeker kunt u het inschrijvingsformulier invullen en opsturen naar [email protected]Hierna krijgt u binnen een week uw gratis tickets toegestuurd.

Voor meer informatie:
www.flowerexpochina.com 

Publicatiedatum: