IPHandlers, gevestigd op een steenworp afstand van luchthaven Schiphol, is gestart start met de bouw van het nieuwe Amsterdam Perishable Center. Aan de Noordpolderweg in Aalsmeer, pal tegenover de huidige vestiging, wordt 6000 m2 geconditioneerde bedrijfshal gerealiseerd.

"Uitbreiding was noodzakelijk omdat de huidige 10.000m2 bedrijfshal te klein is om de toenemende stroom van bederfelijke luchtvrachtzendingen te kunnen faciliteren. Medewerkers zien reikhalzend uit naar het efficiënter bedienen van haar klanten. Deze nieuwbouw biedt hier alle ruimte voor. Vier vacuüm koelers en cellen met 5 verschillende temperaturen zorgen voor een optimale opslag temperatuur voor de zendingen", aldus René Baan van IPHandlers. "IPHandlers kan hiermee toekomstige klanten met deze service bieden."

Medio januari 2019 hoopt IPHandlers het nieuwe pand in gebruik te gaan nemen. IPHandlers is marktleider op Schiphol Airport, gespecialiseerd in het afhandelen van bederfelijke luchtvracht voor import en export. Onderscheidend in geconditioneerde afhandeling van perishables.

Voor meer informatie
IPHandlers
René Baan
T:  +31 (0)297 747 222
M: +31 (0)6 41552045
E: rbaan@iphandlers.nl 
W: www.iphandlers.nl   

Noordpolderweg 20
1432 JH  Aalsmeer