Samen verantwoord werken naar de AOW-leeftijd

Voorlichtingsbijeenkomst seniorenregeling glastuinbouw

Vraagt u zich als werknemer of werkgever wel eens af hoe het moet met het opschuiven van de AOW-leeftijd? En hoe u gezond en met plezier kunt blijven werken? Misschien draagt de seniorenregeling glastuinbouw hieraan bij?

Werknemers in de sector glastuinbouw kunnen vanaf 62 jaar vier dagen werken in plaats van vijf door gebruik te maken van de seniorenregeling. Wat houdt de regeling in? Zijn er financiële gevolgen en zo ja, welke? En wat zijn de mogelijkheden en gevolgen in relatie tot het pensioen? Hoe gaat het als u niet fulltime werkt?

Wilt u antwoord op deze en uw persoonlijke vragen, kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst die sociale partners glastuinbouw samen met Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen organiseren op donderdag 8 november om 19.00 uur in Zoetermeer .

Bent u 58 jaar of ouder en werkzaam in de sector glastuinbouw, dan ontvangt u binnenkort een uitnodiging voor deze bijeenkomsten met aanvullende informatie over locatie en aanmelden. Ook werkgevers worden van harte uitgenodigd om een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 19 oktober via de website van Colland Arbeidsmarkt.

De seniorenregeling is ontwikkeld door Sociale partners in de sector glastuinbouw, CNV Vakmensen, FNV Agrarisch en Groen, LTO Nederland, LTO Glaskracht Nederland en Plantum en wordt uitgevoerd door Colland Arbeidsmarkt.

bron: Colland Arbeidsmarkt

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven