MPS-GAP gebenchmarkt met GlobalGAP

Vanaf 15 september 2018 is MPS-GAP gebenchmarkt met GlobalGAP "Eerder dit jaar hebben we bericht over de aangescherpte duurzaamheidseisen van de retail. Deze zijn al vanaf medio 2019 van kracht. Dit houdt in dat de toeleverende handel, maar ook alle kwekers van sierteeltproducten, dit jaar al aan de slag moeten om zich voor te bereiden op deze aangescherpte eisen", licht MPS toe.

Mede op basis hiervan heeft MPS besloten om het certificatieschema MPS-GAP te benchmarken met GlobalGAP MPS-gecertificeerde bedrijven ontvangen na 15 september een GGN-nummer en zijn dan ook weer zichtbaar in de database van GlobalGAP.

"MPS blijft innoveren om haar producten en diensten marktconform aan te kunnen bieden en zo ook aan de veranderende eisen van de (Duitse) markt te blijven voldoen. Daarnaast is het onze ambitie om een 'one stop shop' te zijn zodat kwekers en andere bedrijven één aanspreekpunt hebben om op een efficiëntere manier hun vooruitgang op weg naar duurzaamheid aan de markt te kunnen laten zien."


Meer informatie:
MPS
www.my-mps.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven