Visser Chrysanten sluiten aan bij VannoVa

Visser Chrysanten uit Maasdijk sluit per 8 augustus 2018 aan bij samenwerkingsverband VannoVa. Dat brengt het aantal Master Growers op negen.

De broers Ferry & René Visser hebben twee tuinen van in totaal 2,2 hectare aan de Oostelijk Slag in Maasdijk. "Doordat het twee wat kleinere tuinen zijn, zijn ze perfect om speciale of nieuwe soorten te telen", vertellen ze en dat bewijzen ze met de teelt van de unieke paars/witte troschrysant Saba en de decoratieve gele troschrysant Pina Colada Yellow. Saba zal vanaf volgende week geleverd worden onder de VannoVa vlag. Pina Colada Yellow volgt vanaf week 35.

De broers zien uit naar de samenwerking met de andere Master Growers. René: “Ons streven als kweker is om een constante aanvoer met een hoge kwaliteit te realiseren. Dit is ook het streven van VannoVa, waardoor we elkaar aanvullen en versterken. We zijn enorm enthousiast om met de andere acht Master Growers het kwaliteitslabel VannoVa een gezicht te mogen geven”.VannoVa Master Growers
VannoVa Master Growers is een samenwerkingsverband van negen chrysantenkwekers in Nederland. De samenwerking geschiedt op het gebied van productie, marketing en promotie Ze profileren zich als een aansprekende, mondiale partner op het gebied van productie en het leveren van chrysanten in het hogere segment.

De chrysanten van VannoVa worden wereldwijd verhandeld, met Oost-Europa als belangrijkste afzetgebied. "Dit is niet zo verwonderlijk als je weet dat er al vele jaren zaken gedaan wordt met dit gebied dat topkwaliteit gewend is. Door de jaren heen hebben onze chrysantenrassen een toppositie verworven door constante kwaliteitsverbetering en door in te spelen op de wensen van de klant, het zogenaamde maatwerk", besluiten ze.


Voor meer informatie:
Vannova


www.vannova.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven