Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deliflor op verkenningstoer naar Rusland voor Vrouwendag

De internationale Vrouwendag is in Rusland- en in het hele Oostblok- hét bloemenmoment van het jaar. De vrouwen worden op deze officiële feestdag met bloemen in het zonnetje gezet. Een belangrijk moment in het jaar voor onze producten en daarom reisde Deliflor weer traditiegetrouw af naar Rusland. Meer dan 30 adressen werden er in totaal in Moskou en Novosibirsk bezocht.

Ondanks de drukte maakten de klanten tijd om ons te ontvangen en met ons bij te praten. Men sprak over de ontvangen kwaliteit, de vraag vanuit de markt en de verschuivingen die zij zagen. Ondanks het feit dat het nog te vroeg is om harde conclusies te trekken, zagen we diverse ontwikkelingen.


Meer foto's vindt u hier.

Zo zien we het beeld in Moskou veranderen, terwijl we in Siberië nog het traditionele beeld zien. Niet zo gek, want de hoofdstad loopt nou eenmaal altijd voor. De prijzen van onder andere rozen waren goedkoper, dat maakt ons product in verhouding wat duurder. In Moskou zagen we wat minder straathandel terwijl we deze in Novosibirsk juist zien toenemen. Ook de supermarkten lijken steeds meer op de vrouwendag in te spelen met bloemen. En we zagen wat verschuivingen in het segment, zo is de Magnum flink aan populariteit aan het winnen in Novosibirsk, mede door zijn formaat maar ook het feit dat hij in staat is om zo'n lange reis zonder kwaliteitsverlies te overbruggen.



De jarige Baltica - the original - liet de concurrentie achter zich en nam wederom het grootste aandeel tros voor haar rekening.

Voor meer informatie:
Deliflor Chrysanten
Korte Kruisweg 163
2676 BS Maasdijke
T: 0174 526 200
F: 0174 526 203
E: info@deliflor.nl
www.deliflor.nl
Publicatiedatum: