Floranti maakt daags na de officiële start van Floranti direct bekend te gaan samenwerken met ICT-dienstverlener Reset uit Wateringen.

De keuze voor het partnership met Reset was logisch, meent Floranti-directeur Maurice van Winden: “Capaciteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan bovenaan aan ons. Je moet zorgen dat software en hardware met elkaar in symbiose zijn. Bij Reset begrijpen ze onze gedachtegang, communiceren via korte lijnen en acteren razendsnel en adequaat. Ook zij staan echt met ‘de poten in de klei en de kop in de cloud’. Dat en de kennis en ervaring die ze meenemen sluit perfect aan bij Floranti.”


Maurice van Winden en Roland Ketel

Ook Roland Ketel van Reset heeft zin in de samenwerking: “We zitten midden in een schitterend tuinbouwgebied, we zien dagelijks de kansen en bedreigingen waar de sector mee te maken heeft. Dit idee van Floranti sluit heel goed aan bij wat de sector nodig heeft. We zijn blij dat we vooraan staan bij de ontwikkeling van dit platform en gaan er iets moois van maken, samen met Floranti.”In het tweede kwartaal van 2018 zal de eerste versie van het platform het levenslicht gaan zien. De input van de gebruikers, zowel kwekers en handelaren, worden betrokken bij de ontwikkeling. Floranti richt zich nu op het aantrekken van deelnemers die als mede-eigenaar willen instappen in de coöperatieve organisatie van het bedrijf. Dat levert veel op; niet alleen dividenduitkeringen en kortingen, maar ook een stem in het geheel.


Voor meer informatie:
Floranti
Maurice van Winden:
M: 06 – 23011054
E: Info@Floranti.com
www.floranti.com


Reset

De Lierseweg 7-9
2291 PD Wateringen
T: 088 777 7800
E: info@reset.nl
www.reset.nl