Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VIP Roses in de glitters

Voor de Behind the Scenes Kerst Special van Florismarkt werd een bezoek gebracht aan VIP Roses. Men werd welkom geheten door Marc Sassen, een van de drie broers die samen eigenaar zijn van VIP Roses. In de zomermaanden teelt het bedrijf prachtige snijrozen in hun kassen in Nederland. In de winter richten ze zich op het behandelen van de rozen met glitter en paint wax, waardoor deze een bijzondere uitstraling krijgen. Omdat de vraag naar dit product groot is, moet VIP Roses bijkopen om aan de vraag te willen doen.

Het begon allemaal 15 jaar geleden toen de broers Dolce Vita rozen teelden. Dit zijn tweekleurige rozen met witte bloemen en een roze kern. Het lukte echter niet om de kern mooi roze te krijgen, wat het kenmerk van de Dolce Vita roos is. Dit betekende dat ze rozen van B-kwaliteit hadden. Hierdoor kregen de broers een idee. Waarom zouden ze niet wat extra kleur toevoegen? Toen zijn de broers begonnen met de rozen te behandelen met kleur. Eerst in een klein schuurtje achter het teeltbedrijf en toen ze zagen dat er een markt was voor deze producten werd het bedrijf steeds verder uitgebreid. Sindsdien zijn de speciale rozen van de broers steeds populairder geworden. 

Ze werken altijd met thema's, zoals Kerst, Valentijn, Pasen en Halloween. Ieder thema komt met speciale versieringen. Glitter, chocolade, wax en glazuur, het wordt allemaal gebruikt. Het team van Florismart was vooral onder de indruk van de geglazuurde rozen en vond deze zeer geschikt voor de komende kerstperiode. 

Lees meer op Florismart
Publicatiedatum: