Bloemensector toont interesse in verpakkingsconcept

Kenia: Foto-impressie Open Dag Cargolite

Op 30 november woonden 60 mensen de Open Dag bij van Cargolite bij, die werd georganiseerd op Jomo Kenyatta International Airport (NBO) in Nairobi. Lokale agent ter plaatse, Dodhia Packaging Kenya, opende de deuren van het magazijn en Oserian gaf een demonstratie van het gebruik van het Cargolite verpakkingsconcept.Het Cargolite magazijn heeft alle Cargolite componenten voor het verpakkingsconcept op voorraad. Telers kunnen met Dodhia Packaging Kenya, die het beheer heeft, regelen dat ze hier verpakkingsmateriaal ophalen na het uitladen van hun bloemen in het vrachtgebied (JKIA Cargo Village).

Tijdens het evenement introduceerde Guy Symondson de Israëlische ambassadeur in Kenia Noah Gal Gendler en de voorzitter van de Kenyan Flower Council, Richard Fox, als de twee hoofdsprekers.


Introductie door Guy Symondson.

Daarna werden er toespraken gehouden door Cargolite CEO John Kowarsky en Cargolite R&D manager Amnon Zamir en gaf Chris Lindley van Oserian een presentatie over de voordelen van Cargolite.


John Kowarsky.


Amnon Zamir.


Chris Lindley.

Na de lunch vond het hoogtepunt van het programma plaats: een door Oserian georganiseerde, gedetailleerde demonstratie over het gebruik van het Cargolite verpakkingsconcept door een team van verpakkers onder leiding van Oserian’s verpakkingsmanager Martin Kebaka.


Demonstratie door Martin Kebaka.

Voordat de dag werd afgerond werd er nog een uitgebreide vraag en antwoord sessie gehouden. 
 Richard Fox, John Kowarsky en Gal Gendler.

Voor meer informatie
Cargolite
John Kowarsky
Email: johnk@nalto2012.com
www.cargo-lite.com

Oserian
Chris Lindley
Email: chris.lindley@mavuno.nl
www.oserian.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven