De beursvloer van glastuinbouwbeurs HortiContact is voor 95 procent volgeboekt. Op dit moment hebben al 475 bedrijven zich ingeschreven voor Nederlands grootste ontmoetingsbeurs voor de glastuinbouw. Onder de voorlopige inschrijvingen zijn 60 bedrijven die op 20, 21 en 22 februari 2018 voor het eerst deelnemen aan HortiContact in Gorinchem. Deze vijftiende editie wordt voor het tweede jaar op rij gehouden onder de internationale naam HortiContact (voorheen Tuinbouw Relatiedagen).De organisatie van HortiContact introduceert tijdens komende editie een innovatieroute op de beurs. Deze route brengt bezoekers langs exposanten die hun innovaties op HortiContact presenteren. Bedrijven die ook opgenomen willen worden in de innovatieroute, kunnen zich nog aanmelden bij de beursorganisatie (Ramon Schlepers, tel.: 0523-289822, ramonschlepers@evenementenhal.nl).

Toenemende internationale belangstelling

De aantrekkingskracht van HortiContact op buitenlandse ondernemingen blijft groeien. In de afgelopen jaren betraden exposanten en bezoekers uit onder andere Europa, Noord- en Midden-Amerika de Nederlandse bodem al. Ook dit jaar telt de beursvloer tientallen internationale exposanten.

Voor internationale bezoekers organiseren HortiContact, Uniglobe Westland Business Travel en In Greenhouses magazine voor het tweede jaar op rij de HortiContact Tour. Deze tweedaagse excursie op 20 en 21 februari is uitsluitend voor internationale telers. HortiContact Tour gaat langs meerdere teeltbedrijven en kenniscentra. Meer informatie: www.horticontacttour.nl.

HortiContact is met gemiddeld ruim 500 exposanten en meer dan 16.000 bezoekers de grootste ontmoetingsbeurs voor de glastuinbouw in Nederland. Bezoekers van HortiContact komen vooral uit de sier- en groententeelt (onder glas). De vakbeurs is op 20, 21 en 22 februari te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie: www.horticontact.nl.