Samen hebben ze meer dan 140 jaar ervaring in de tuinbouw. Het nieuwe productontwikkelingsteam van Thompson & Morgan bestaat dan ook uit experts met een uitgebreide en diverse kennis van de teeltsector.


Van links naar rechts: Peter Freeman, Paul Masters, Charles Valin, Colin Randel

Paul Masters, hoofd van het productontwikkelingsteam bij Thompson & Morgan:
“Ik ben enthousiast over het productassortiment van volgend seizoen. Ons team van kwekers, geleid door Charles Valin, hebben overuren gemaakt en de nieuwe variëteiten die ze hebben ontwikkeld zijn fenomenaal."

Paul heeft meer dan 36 jaar ervaring binnen de tuinbouw- en teeltsector. Hij begon zijn carrière als stagiair bij Notcutts en groeide door naar de functie van Hoofd productie. Paul heeft veel gereisd naar Europa en Noord-Amerika om nieuwe en interessante plantvariëteiten naar het Verenigd Koninkrijk te brengen. 

Colin Randel staat binnen de sector bekend als een autoriteit op het gebied van groenten. Zijn kennis van het telen en ontwikkelen van groenten voor consumenten en tuinders beslaat maar liefst 50 jaar en is ongeëvenaard te noemen. Colin was acht jaar lang voorzitter van de RHS Wisley groenten proefperiodes van 2006 tot 2013. 

Peter Freeman is het meest bereisde lid van het team. Hij heeft zowel landen in het Verre Oosten, India als ook Europese landen bezocht om nieuwe producten te zoeken voor het assortiment van Thompson & Morgan. Tijdens zijn 38 jaar ervaring heeft hij in kwekerijen en tuincentra gewerkt als inkoper en manager. Peter heeft een grote passie voor kruidachtige planten. 

Het team van Thompson & Morgan wordt binnenkort nog verder uitgebreid door de terugkeer van Kris Collins naar het bedrijf. Kris begint zijn nieuwe rol als manager kwaliteitscontrole mid-december en brengt een enorme kennis en bijna 20 jaar ervaring in de professionele tuinbouwsector met zich mee. 

Voor meer informatie:
Thompson & Morgan
www.thompson-morgan.com