Birchmeier Sprühtechnik AG heeft een TASPO Award in de wacht gesleept voor haar Accu-Power Line. De TASPO Awards kun je omschrijven als de Duitse Oscars van de groene sector. 27 oktober jl. werden in Berlijn deze prestigieuze awards voor de twaalfde keer uitgereikt door de Duitse uitgever TASPO (Haymarket). Verschillende Nederlandse bedrijven wonnen al eens een TASPO Award.Birchmeier Sprühtechniek won de award in de categorie ‘Innovaties’ voor de complete Accu-Power Line. De Accu-Power line bestaat o.a. uit de rugsproeiers REB 15, REC 15 en de recent geïntroduceerde REX 15. Verder is er de mobiele sproeier A50 (met 50 liter tank) en het oplaadstation BM 1035.

De jury was zeer te spreken over de duurzaamheid dankzij een emissievrij en geluidsarme gebruik. Dit biedt veel voordelen voor producenten van siergewassen, maar ook in het vrije gebruik in bijvoorbeeld tuincentra. In Nederland is Birchmeier Sprühtechnik al jaren actief en bekend bij professionele gebruikers.

Voor de hobbytuinder biedt Birchmeier Sprühtechnik naast traditionele handsproeiers en druksproeiers (allemaal met de handige 360° functie) verschillende andere innovatieve producten zoals de accusproeiers. Al deze artikelen zijn in de betere tuincentra te koop.

Voor meer informatie:
Birchmeier Sprühtechnik AG
www.birchmeier.nl