Op donderdag 9 november vindt op de FloraHolland Trade Fair in Sion stand no. 18.6 de officiële aftrap van de 'Vivion Vrijwilligersactie' plaats. Eric Moor en orchidee ambassadrice Vivian Reijs (bekend van tv en online) overhandigen symbolisch de eerste Vivion phalaenopsis aan een hele bijzondere vrijwilliger. Vivian Reijs heeft een speciale band met de Vivion. Vorig jaar heeft zij dit Sion-ras gedoopt en haar naam aan de plant gegeven.'Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in onze samenleving en ook op mijn online platform zijn tal van vrijwilligers actief. In onze drukke maatschappij kunnen we eigenlijk niet meer zonder vrijwilligers, terwijl er naar onze mening niet altijd voldoende aandacht is voor deze groep toppers', vertelt Vivian Reijs. Daarom zetten Sion en Vivan Reijs (vivonline.nl) 50 bijzondere vrijwilligers in het zonnetje op de jaarlijkse Vrijwilligersdag op 7 december. '‘Ik kan niet wachten tot 50 vrijwilligers straks van de schoonheid van 'mijn' Vivion kunnen genieten', aldus Reijs.

Winactie 'Vivion voor Vrijwilligers'
Iedereen kan zijn/ haar top vrijwilliger aanmelden via Instagram @Vivianreijs_Vivonline. De redactie van VivOnline.nl loot uit alle inzendingen de 50 meest bijzondere vrijwilligers die op de Nationale Vrijwilligersdag verrast worden met een Vivion phalaenopsis orchidee. De Vivion is een elegante verschijning met zeer heldere witte bloemen én een lange houdbaarheid die ervoor zorgt dat de winnaars lang kunnen nagenieten van hun blijk van waardering.

U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn, op donderdag 9 november, om 11:45 uur, op de FloraHolland TradeFair in stand no 18.6. Meer informatie en aanmelden kan bij Maarten Huisman, +31(0)6-12193798 of via de mail.

Sion
Zijtwende 55,
2678 LS De Lier
www.sion.eu