Broekhof en Soendgen Keramik slaan de handen ineen om met een breed en innovatief assortiment keramiek het afzetgebied te vergroten en de bestaande klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Per 1 november gaan Broekhof en Soendgen Keramik samenwerken. Broekhof levert al meer dan 40 jaar verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteeltsector en Soendgen Keramik is al meer dan 125 jaar één van de grootste producenten van kwalitatief hoogwaardig en innovatief keramiek. Met meer dan 200 werknemers produceren zij dagelijks 130.000 keramieken potten en schalen op twee verschillende locaties in Duitsland.

Adding Value
Door de samenwerking heeft Broekhof de beschikking over een breed assortiment keramiek, wat perfect aansluit bij het overige assortiment en de behoefte in de markt. Soendgen Keramik vergroot in één zet het bereik binnen de sierteeltsector en kan gebruik maken van het wereldwijde netwerk van Broekhof. De toegevoegde waarde van deze samenwerking is voor de klanten terug te vinden in korte levertijden, excellente kwaliteit, aantrekkelijke producten en een snelle en betrouwbare service.

Win-win
De samenwerking sluit goed aan bij de groeiambities van beide bedrijven en is daarom van echte meerwaarde. Broekhof is dan ook erg blij met de samenwerking. “ Soendgen Keramik past perfect bij ons en wij zijn met deze verbreding van het assortiment nog completer dan we al waren. Dit is een echte win-win situatie,” zegt Sales manager Joost Huijsmans van Broekhof.

Ook Ralf Schwinn, Managing Director van Soendgen Keramik, is blij dat het nu officieel is. “Na maanden van overleg en voorbereiding zijn we er klaar voor om nu echt te kunnen beginnen.” “Wij zijn er van overtuigd dat we met Broekhof de juiste partner hebben gevonden om samen de verkoop van ons keramiek naar een hoger plan te kunnen tillen”.

Voor meer informatie:
Broekhof
Maandagsewetering 40
Postbus 53
2210 AB Noordwijkerhout
www.broekhof.nl


Soendgen Keramik GmbH
Toepferstr. 1-9
53343 Wachtberg-Adendorf
+49 / 2225 / 8851-0
E: keramik@soendgen.de
www.soendgen.de