Per 1 oktober heeft Vollebregt-Barten het team versterkt met de komst van financieel adviseur Edwin Canten. Edwin, die 22 jaar werkzaam was bij de Rabobank, zal hiermee een nieuwe dienst vervullen bij het makelaarskantoor in Honselersdijk. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring zal hij tuinbouwondernemers gaan adviseren op financieel en strategisch gebied.Als geboren en getogen Westlander ligt Edwins hart bij de tuinbouw. Jarenlang werkte hij als accountmanager bij de Rabobank intensief samen met vele glastuinbouwondernemers. Vanaf oktober zet hij zijn kennis in voor klanten van Vollebregt-Barten. "Door mijn expertise op de financiële markt kan ik tuinbouwondernemers goed adviseren op financieel en strategisch gebied", aldus Edwin. "Bijvoorbeeld bij bedrijfsoverdrachten, bedrijfsplannen en strategische keuzes. Bovendien heb ik de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd. Lijntjes tussen ondernemers, adviseurs en andere partijen zijn daardoor snel gelegd." Naast financieel advies zal Edwin zijn vakgebied verbreden en zichzelf bekwamen in het makelaarsvak. "Bij Vollebregt-Barten krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen in de aankoop, verkoop en taxatie van tuinbouwbedrijven. Het bundelen van mijn financiële kennis met het makelaarsvak is echt een toegevoegde waarde voor de klant. En daar draait het om. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de klant. Net zoals iedereen bij Vollebregt-Barten. Het persoonlijke contact is en blijft het mooiste van dit vak."

Financieel advies essentieel voor ondernemer
"Met de komst van Edwin halen we een schat aan financiële expertise in huis", aldus Willem de Bruijn die samen met Daan van Winden de directie vormt. “Steeds vaker merken we dat tuinbouwondernemers behoefte hebben aan gedegen financieel advies. De komende jaren zal die behoefte alleen maar toenemen want de glastuinbouw ontwikkelt zich in razend tempo. Een nieuwe generatie tuinbouwondernemers staat klaar, met als gevolg een toename in het aantal bedrijfsovernames, fusies en samenwerkingsverbanden. Hierbij is financieel advies en strategische begeleiding van groot belang."

Veertig jaar makelaar in de glastuinbouw
Begin volgend jaar bestaat Vollebregt-Barten veertig jaar. Gedurende die periode heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot volwaardig makelaarskantoor voor de tuinbouwsector. "Nog steeds is ons specialisme het waarderen en het aan- en verkopen van glastuinbouwbedrijven. Hieronder valt ook reconstructie en de verkoop aan projectontwikkelaars en overheden in verband met bestemmingswijzigingen. Tevens zijn we een sparringpartner voor de ondernemer. Iemand die meedenkt over complexe zaken die de ondernemer op zijn pad tegenkomt. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om tuinbouwondernemers daarbij te adviseren. Al veertig jaar lang."

Voor meer informatie:
Vollebregt-Barten
Poeldijksepad 5
2675 CL Honselersdijk
T: 0174 63 11 31
info@volbar.nl
www.volbar.nl