Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Freddie Prins in dienst bij Aad Prins

Per 1 september is Freddie Prins (22), de dochter van Aad (61) toegetreden bij Aad Prins en stroomt de derde generatie in. Samen hebben zij de ambitie om het bedrijf ‘Aad Prins Bloembollenkwekerij 3.0’ op te zetten.



Freddie gaat zich richten op de volledige administratie, planning en het klantcontact. Verder wil zij – samen met Aad – de bedrijfsprocessen ‘doorontwikkelen naar Aad Prins Bloembollenkwekerij 3.0’. “Wij willen ons onderscheiden door klanten te ontzorgen, werk uit handen te nemen waar wij goed in zijn en waar de huidige focus nu nog niet ligt. Verder hebben klanten behoefte aan een kant en klaar product waar ze direct mee kunnen werken. Door onze processen goed op orde te hebben en efficiënt te werken, kunnen we de markt nog beter bedienen. Daarin willen wij ons verder ontwikkelen.”, aldus Aad.

Of Freddie het bedrijf uiteindelijk gaat overnemen, staat nog niet vast. Aad: “Die ambitie is er wel, maar we gaan eerst kijken hoe het gaat. We doen het stap voor stap. Langzamerhand zal Freddie steeds meer het gezicht van de zaak worden.”

Voor meer informatie:
Aad Prins Leliecultures B.V.
Molenvaart 226
1764 AW Breezand
T: +31 (0)223 – 521420
M: +31 (0)6 – 53416689
F: +31 (0)223 – 521217
E: info@aadprins.nl
www.aadprins.nl
Publicatiedatum: