Schoneveld Breeding gaat investeren in een betere borging van bedrijfsprocessen. Om dit doel te realiseren is gekozen voor IS Agriware. IS Agriware is een gebruiksvriendelijk softwarepakket, waarbij de organisatie alle processen in hetzelfde systeem kan managen. Vanaf december 2017 hoopt het bedrijf uit Twello gebruik te maken van de nieuwe software.


Jolanda Veenhof-Tas, Operations Management bij Schoneveld Breeding, en Jos van der Helm, Sales & Channel Manager Mprise Indigo B.V.

Bedrijfsgroei maakt innovatie wenselijk
Schoneveld Breeding is de afgelopen jaren hard gegroeid, zo heeft het bedrijf meer producten in het assortiment gekregen, is het personeelsbestand gegroeid en zijn de processen complexer geworden. Om verdere groei goed te kunnen waarborgen, is gekozen om te investeren in een nieuw systeem.

IS Agriware
Op 8 juni 2017 is het contract getekend met Mprise Indigo voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2017 in combinatie met IS Agriware. Mprise Indigo levert met IS Agriware een totaaloplossing voor alle bedrijfsprocessen van tuinbouwbedrijven. Met deze software krijgen bedrijven de beschikbaarheid van de juiste informatie op het juiste moment vanuit een systeem. Dankzij de eenmalige invoer van data wordt tijd bespaard en worden fouten voorkomen. De implementatie zal in verschillende fases plaatsvinden.


Voor meer informatie:
Mprise Indigo
Anniek van Aert – Account Manager
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
T: +31 318 508810
M: +31 (0)6 11606504
indigo@mprise.nl
www.Mprise-indigo.nl