Kistenkantelaar, stortbunker, pelmachine, leesbanden, opvoerelevator en 5-plaats dubbele schoksorteerder: ze maken alle onderdeel uit van een complete Compas verwerkingslijn. In samenwerking met CNB veilt Troostwijk Auctions & Valuations de complete inboedel van bloembollenkwekerij Mts. Bakker in Slootdorp. De online veiling is 8 september van start gegaan en op 30 september vindt de kijkdag plaats in Slootdorp. De veiling sluit 4 oktober a.s.

Modern en goed onderhouden
De complete veiling bestaat uit 170 items waar online op geboden kan worden. Naast de Compas verwerkingslijn kan er geboden worden op twee tractoren en een getrokken veldspuit van John Deere. Ook een Botman zelfrijdende kopmachine en een Idrofoglia beregeningshaspel met pomp maken naast niet minder dan 700 Kuubskisten en 10.000 prikbakken deel uit van deze veiling.Veilingmeester Martijn van Schie: “De aanleiding is natuurlijk voor veel mensen heel wrang. De jonge ondernemers hebben er alles aan gedaan en tot het einde toe geïnvesteerd om het bedrijf overeind te houden. Het online aangeboden materiaal is dan ook modern en goed onderhouden en daarom zeker interessant voor ondernemers in de agri-, bollen- en sierteelt. Wij proberen in ieder geval te zorgen voor een goede opbrengst en dat het materieel snel weer elders ingezet kan worden. Aan stilstand heeft niemand iets.”

Idrofoglia Irrigation Systems
Idrofoglia Irrigation Systems werd met behulp van de 30 jaar ervaring van zijn oprichters op het gebied van agrarische machines in 1979 opgericht. Als producent van irrigatiemachines, motorpompen en elektrische pompen is Idrofoglia vandaag de dag een van de belangrijkste producenten van irrigatietechnologieën voor water- en vloeistofbeweging.

Over de veiling
De online veiling is gestart op 8 september en sluit op 4 oktober 2017. De bezichtiging van de veilingitems vindt plaats op 30 september van 10:00-16:00 uur aan de Westerterpweg 8A - 1774 NK Slootdorp

Klik hier voor meer informatie over de veiling en om alle veilingitems te bekijken