Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Evanthia eigenaar van derde productielocatie Tropische Zaden & Planten

Evanthia heeft meer dan 25 jaar kennis en ervaring in huis op het gebied van veredeling, zaadtechnologie en vermeerdering en handel in zaden van snijbloemen, pot- en perkplanten en tropische planten. Tevens is het bedrijf leverancier van (on)bewortelde stek wereldwijd. Naast de hoofdvestiging aan de Vlotlaan in Monster, beschikt de veredelaar nog een tweetal vestigingen in ’s-Gravenzande.



Vanwege de enorme groei werd een jaar geleden besloten de afdeling Evanthia Tropical Seeds & Plants te verhuizen naar een derde locatie aan de Oranjesluisweg 32. Positieve ontwikkelingen en toegenomen productie heeft ertoe geleid dat recent de huurovereenkomst is omgezet in een koopcontract.



Met de aankoop van deze kwekerij heeft Evanthia haar slag gemaakt om haar groeiambities waar te maken als toonaangevend leverancier van uitgangsmateriaal voor groene kamerplanten en beoogt hiermee de continuïteit te borgen voor de toekomst.


Voor meer informatie:
Evanthia
Vlotlaan 560
2681 TX Monster
T: 0174 715103
E: sales@evanthia.nl
www.evanthia.nl


Publicatiedatum: