Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantion brengt klanten bliksembezoek

Plantion warmt haar bloemisten op een bijzondere manier op voor de Kleurrijke Verhalen Dagen. Gisteren brachten twintig mensen van Plantion, onder wie de directie, de promotiematerialen die horen bij deze actieperiode persoonlijk rond bij alle deelnemende filialen, ongeveer vijfhonderd in heel Nederland. Tijdens de Kleurrijke Verhalen Dagen (20 t/m 30 september) ontvangen consumenten € 7,50 korting en een speciaal kleurboek. De volgende stap in de voorbereiding op de actieperiode is een kick-off op de klok vanochtend om 06:00 uur in de afmijnzaal in Ede.Het doel van de Kleurrijke Verhalen Dagen is om de verkoop van bloemen en planten te stimuleren onder consumenten. Wie in de actieperiode voor € 15 of meer aan bloemen of planten besteedt, ontvangt een tegoed van € 7,50. Dit tegoed is ‘verpakt’ in een exclusief voor de Kleurrijke Verhalen Dagen ontwikkeld kleurboek voor jong en oud. De consument krijgt de korting bij een volgende aankoop van bloemen of planten vóór 1 december dit jaar. Het speciaal gemaakte kleurboek bevat ook een wedstrijdkleurplaat. Zo zorgen de Kleurrijke Verhalen Dagen voor meer bezoek aan de Plantion-bloemisten en meer besteding.

De Kleurrijke Verhalen Dagen vormen het jaarlijkse hoogtepunt in de langlopende collectieve campagne die consumenten bewust wil maken van de veelheid aan soorten bloemen en planten bij de bloemist. De campagne en de Kleurrijke Verhalen Dagen worden ondersteund vanuit het platform www.kleurrijkeverhalen.nl met ludieke filmpjes en verhalen en een handige storelocator waarmee Plantion-bloemisten gezocht kunnen worden.

bron: Plantion

Publicatiedatum: