Sinds kort is Stolze hoofdsponsor van de Westlandse Jutta Leerdam. De talentvolle schaatsster is pas 18 jaar oud en mag zichzelf nu al wereldkampioen noemen. In februari 2017 werd zij wereldkampioen allround bij de junioren in Helsinki. Daarnaast pakte zij de wereldtitel op de 1500 meter en de ploegenachtervolging.Jutta schaatst al vanaf haar 11e en al snel was duidelijk dat ze talent heeft voor de schaatssport. Dit schaatsseizoen schaatst Jutta nog bij de junioren, maar vanaf volgend seizoen hoopt zij zich als senior bij een commercieel team aan te kunnen sluiten.

Stolze organiseert regelmatig sportieve activiteiten voor werknemers en daarnaast vinden zij het belangrijk om sportieve doelen en talenten te steunen. Toen Jutta hen benaderde met het verzoek haar te sponsoren, hoefden ze dan ook niet lang na te denken.

Jutta: "Stolze is een bedrijf dat veel bezig is met gezondheid en sportiviteit en daarom is de combinatie tussen mij als topsporter en Stolze ideaal. Dankzij Stolze als hoofdsponsor is het voor mij mogelijk om een deel van mijn kosten te dekken om mijn doelen te behalen!"

Vanaf oktober beginnen de wedstrijden weer voor Jutta met als hoogtepunten het NK junioren in februari 2018 en het WK junioren in maart 2018 in Salt Lake City.

Voor meer informatie:
Stolze
Bandijkweg 2
2676 LJ Maasdijk
T +31 174 513 779
info@stolze.nl
www.stolze.nl