Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Presentatie nieuwe Varb tijdens Plantarium

Varb, een platform waarop vraag en aanbod van boomkwekerijproducten bij elkaar komt, is vernieuwd. Op maandag 28 augustus start het nieuwe programma. Alle geïnteresseerden zijn uitgenodigd om het nieuwe Varb te komen bekijken in de stand van Varb op het nieuwe Kwekersplein op Plantarium. Dit kwekersplein is van woensdag 23 t/m vrijdag 25 augustus geopend.



Nieuwe technische mogelijkheden
In het nieuwe programma zijn de wensen van deelnemers doorgevoerd. Er wordt volop gebruik gemaakt nieuwe technische mogelijkheden door Varb toegankelijk te maken op ieder mobiel apparaat met internet. Zo kunnen foto’s via de mobiel direct aan de aanvrager worden gestuurd en geplaatst in Varb. Verder wordt ingestoken op het efficiënter handelen. Meerdere producten kunnen gebundeld worden in één aanvraag. Daarnaast kunnen aanbieders de prijzen van hun producten aan iedereen laten zien of alleen aan hun relaties en prijsstaffels invoeren. Het zoeken naar aanbod kan in één veld en filteren kan op bijvoorbeeld specifieke kenmerken, een minimum aantal en een straal in kilometers aan de hand van een postcode.

Platform voor buitengroen
Varb is een online platform in de sierteelt waar kwekers/aanbieders en handelaren/kopers elkaar vinden. Varb bestaat reeds 26 jaar en kent een kleine 800 deelnemers uit Nederland en België. Het aanbod in Varb wordt breder. Kopers kopen niet enkel boomkwekerijproducten, maar ook vaste planten, perkgoed en bollen. Tientallen vaste plantenkwekers zijn al deelnemer in Varb en hier zit groei in. Ook de handel voor perkgoed en bollen kunnen in de toekomst in Varb worden opgenomen. Het platform verbreedt zich hiermee naar ‘Het platform voor buitengroen’.

Klik hier voor meer informatie
Publicatiedatum: