Op 1 juli nam Sven Hoping bij Pöppelmann TEKU het salesmanagement over van zijn voorganger Hubert Haskamp.


Hubert Haskamp (links) en zijn opvolger, Pöppelmann TEKU verkoopmanager Sven Hoping.

Pöppelmann TEKU is geen kleine jongen in de sector en dat is onder meer te danken aan de kennis en kunde van Hubert Haskamp. Hij is al meer dan 40 jaar bij Pöppelmann werkzaam. Sinds 2001 was hij verantwoordelijk voor de verkoop, dat op 1 juli aan opvolger Sven Hoping werd overgedragen.

Perfecte basis voor een productieve toekomst
Om ervoor te zorgen dat de overdracht zo soepel mogelijk verloopt zal hij het bedrijf voorlopig blijven bijstaan met zijn knowhow en ervaring. Dit moet ook zijn opvolger helpen zich aan zijn nieuwe rol aan te passen. "Onze sector wordt steeds meer digitaal, de innovatiesnelheid neemt constant toe. Maar het blijft belangrijk om de persoonlijke relaties met onze zakenpartners, groothandelaren, telers en andere marktdeelnemers te onderhouden, waarvan sommigen al vele jaren bestaan en zich tot vriendschappen hebben ontwikkeld.” 

Hubert Haskamp zal tot eind 2018 ook nog verantwoordelijk zijn voor de proces- en planningoptimalisatie en het invoeren van een nieuw SAP-ERP-systeem bij TEKU. "Daarna zal ik hopelijk meer tijd hebben voor mijn familie, vrienden, hobby's en om te reizen. Ik kijk vooral uit naar mijn tuin.”

Internationale ervaring en groeigerichtheid
Sven Hoping's carrière bij Pöppelmann TEKU begon in 2001. Daarna deed hij internationale ervaring op bij John Deere International, wereldmarktleider voor landbouwtechniek, waarna hij in 2009 als exportmanager bij TEKU terugkeerde.


Voor meer informatie
Pöppelmann GmbH & Co. KG
T: +49 44 42 / 982-0
F: +49 44 42 / 982-112
E-Mail: info@poeppelmann.com
www.poeppelmann.com