Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flower Factor en Master Florist gaan samenwerken

Afgelopen week zijn Flower Factor - een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd heeft in florale inspiratie en opleidingen - en Master Florist (De Vakbloemist) - een beweging van lokale bloemisten voor bloemisten - een samenwerking aangegaan met als doel bloemisten internationaal te versterken en meer te profileren.

Pim van den Akker van Flower Factor over de nieuwe ontstane samenwerking: “Dit partnership helpt Flower Factor en diens bronnen van inspiratie en educatie naar een nieuwe hoogte qua bereik en bloemisten, en biedt nieuwe dimensies en mogelijkheden aan onze industrie."

Mark Doyle en Jan Huisman van Master Florist: “De samenwerking biedt bloemisten gemakkelijker toegang tot educatief materiaal en inspiratie en past perfect in onze samen groeien-strategie voor bloemisten en partners. Dit voegt waarde toe aan onze internationale beweging."

Voor meer informatie, zie de websites van Flower Factor en Master Florint.
Publicatiedatum: