Nadat Van der Slot Transport een jaar lang voor Summerflowers de overslag en het transport van bloemen voor hun presentaties heeft verzorgd, is het idee ontstaan om deze door Van der Slot gesponsorde samenwerking meer naar buiten te brengen in de vorm van een fraai bestickerde trailer. Van der Slot verzorgt sinds jaar en dag het collectieve vervoer voor telers van Royal FloraHolland. Tevens verzorgd Van der Slot een belangrijk deel van het vervoer tussen de verschillende veilpunten van Royal FloraHolland.


Links Alex van der Slot, recht Henk van den Berg

Van der Slot geeft aan het belangrijk te vinden dat de seizoensproducten, waar Summerflowers zich hard voor maakt, kunnen blijven bestaan. Summerflowers verzorgt de informatievoorziening omtrent de productie van bloemen die niet altijd bij het grote publiek zichtbaar zijn en vaak maar korte tijd leverbaar zijn. Summerflowers tracht de aangesloten telers de positie te bieden die ze verdienen, namelijk als de smaakmakers van de bloementeelt.

Omdat veel van de telers van Summerflowers ook klanten van Van der Slot zijn, leek het logisch iets te doen dat ook bij de klanten van Van der Slot zichtbaar zou zijn. Om die reden is ervoor gekozen om een trailer van Van der Slot Transport te voorzien van mooie reclame van Summerflowers. De kleurige vrachtwagen komt precies bij de doelgroep van Summerflowers, namelijk bij telers en op de vestigingen van Royal FloraHolland, waar de sierteeltbranche zich verenigt.

Voor meer informatie:
Van der Slot
Marlous Oostdam
T: +31 (0)252-372513
E: marlous@vanderslot.nl
www.vanderslot.nl


Summerflowers
Henk van den Berg
Kortenbachstraat 15
2211GW Noordwijkerhout
M: 06-51312207
E: info@summerflowers.nl
www.summerflowers.nl