Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrometius wordt distributeur van Precision Makers

Precision Makers heeft bekendheid verkregen met de Greenbot en hun oplossingen voor volledig autonome tractoren en maaiers. Door deze stap wil het bedrijf zich meer gaan focussen op het ontwikkelen en produceren van nieuwe toepassingen en technieken.Agrometius, specialist op gebied van GPS-besturing en precisielandbouw, heeft meer capaciteit om de systemen te verkopen, te installeren en te ondersteunen. Beide bedrijven zijn per direct op zoek naar nieuwe medewerkers om hun groei te kunnen voortzetten.

Opbrengstmeting op rooimachines
Precision Makers is onderdeel van de Dutch Power Company en is wereldwijd het eerste bedrijf dat een praktijkrijp systeem voor autonome besturing van landbouwvoertuigen op de markt heeft gebracht. De Greenbot is hun eigen autonome ‘trekker’ die gezamenlijk met zusterbedrijf Conver is ontwikkeld. Tevens levert Precision Makers al enkele jaren YieldMasterPRO, een systeem voor opbrengstmeting op rooimachines.De komende maanden staan in het teken van kennisoverdracht en het overdragen van de huidige gebruikers.

bron: Bloembollen Visie
Publicatiedatum: