Op 13.06.17 heeft de organisatie Royal FloraHolland zich als lid-organisatie aangesloten bij het boomteeltplatform The Green Connection (TGC). Hierdoor bestaat de TGC uit zes lid-organisaties uit de regio N- Limburg t.w. de Vakgroep Boom- en Vaste Plantenteelt (LLTB), Boomkwekerij Support Venlo (BSV), de Boomteeltstudieclub Horst a/d Maas, de Stichting Rozenhof Lotum, Garden Plant B.V en nu Royal FloraHolland.

The Green Connection als platform vindt het belangrijk om te investeren en te zorgen dat er een sterk boomteeltplatform bestaat en die tot waarde voor de ondernemer in het grensgebied Limburg-Niederrhein, in het groene hart van Europa, iets kan betekenen. Zij vindt het belangrijk, dat organisaties die de boomteelt in de grensregio Limburg-Duitsland kunnen versterken zijn vertegenwoordigd. Zo kan deze (eu)regio worden versterkt en de boomteelt samen worden bevorderd met uiteindelijke internationale samenwerking.

Mocht u als organisatie of vereniging de boomteelt in deze regio kunnen versterken is het mogelijk lid te worden. Informatie hierover kunt verder vinden op de website van The Green Connection. De organisatie is bereikbaar via email: info@thegreenconnection.eu