Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vrijwilligers maaien, snoeien, trimmen en balzen natuurpark schoon op accu's

Zo’n 20 medewerkers van Husqvarna Benelux zetten zich enthousiast in als onderhoudsvrijwilliger in Natuurpark Lelystad van Flevo-Landschap. Uitgerust met een compleet assortiment accugereedschappen is er samen met de beheerders rondom het bezoekerscentrum en de parkeerplaats volop gesnoeid, gras gemaaid, getrimd en geblazen. Bezoekers en dieren in het natuurgebied hebben daarbij nauwelijks overlast ervaren omdat er uitsluitend gebruik is gemaakt van accumachines. Die stoten geen CO2-gassen uit en maken aanmerkelijk minder lawaai dan gereedschappen met een benzinemotor.



Husqvarna-directeur Anton de Jong: “Als bedrijf hebben wij duurzaamheid, CO2-reductie en natuur hoog in het vaandel staan en met het thema ‘Husqvarna loves Parks’ laten we ook in de praktijk zien dat het ons menens is. Naast teambuilding is het voor onze medewerkers ook een goede gelegenheid om met accumachines ‘in het veld’ praktijkervaring op te doen.”



Het Flevo-landschap beheert gebieden en cultureel erfgoed in Flevoland waaronder de Lepelaarsplassen, Pampushout Almere en het Werelderfgoed Schokland (UNESCO).

bron: Alpha Communications
Publicatiedatum: