Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

December Tour levert 1.500 euro op voor KiKa

Op donderdag 8 december is Pull Position met een groep van 36 personen op December Tour geweest. Het betreft een netwerkbijeenkomst, dit jaar voor de tweede maal georganiseerd, waarbij twee innoverende bedrijven uit de regio bezocht werden: Koppert Cress en UrbanFarmers. Bovendien staken de deelnemers gezamenlijk 1500 euro in een envelop voor Stichting KiKa.



De touringcar bracht het hele gezelschap eerst bij UrbanFarmers, de grootste stadsboerderij van Europa. Hier werd tijdens een rondleiding op de zesde etage van het flatgebouw De Schilde door de tilapiakwekerij en de groentenkas boven op het dak de visie over de duurzame voedselproductie voor de lokale bevolking van Den Haag verteld. Ook bij Koppert Cress werd op het verhaal over voeding, gezondheid en het belang van het als bedrijf meer richten op de eindgebruiker toegelicht tijdens een presentatie van Stijn Baan. Na een kijkje in de productieruimte en de proeftuin werd bij dit bedrijf de dag afgesloten in ‘de gezondste bedrijfskantine ter wereld’ met een gezellige borrel en natuurlijk een gezonde snack.

Klik hier voor een uitgebreid fotoverslag van de middag


Publicatiedatum: