Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouwlocatie Verver in Altongebied vanuit de lucht

Verver Export verhuist van Ursem naar het Altongebied in Heerhugowaard. Het bedrijf bouwt momenteel aan een nieuw kassencomplex van 10.000 vierkante meter. Het bedrijf is nu nog gevestigd in Ursum, waar het bedrijf circa 7.000 m² bedrijfsruimte huurt. Vanwege toenemende bedrijfsactiviteiten en de beslissing om zelf de teelt van potplanten ter hand te nemen, is Verver Export op zoek gegaan naar een nieuwe vestigingslocatie.

Verver Export is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en aanbrengen van groenconcepten voor de openbare ruimte en gaat nu zelf de teelt van potplanten ter hand nemen. Dat gebeurde in Ursem nog niet.Het bedrijf heeft ook nog een proeftuin in Heiloo, waar eigenaar Tijmen Verver woont. Verver Export, met internationaal 27 fte in dienst, is voornamelijk actief in West-Europa en Scandinavië, waarbij Frankrijk de hoofdmarkt is.

Bovenstaande foto's plaatste Havecon op diens website. Voor meer informatie over de bouw, het complex, Alton en visies van de betrokken partijen, klik hier.


Publicatiedatum: