Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12.000 m2

Agora Group tekent voor nieuwbouw op terrein Royal FloraHolland Aalsmeer

Het Belgische bedrijf Agora Group koopt ruim 12 duizend m2 bouwgrond op het terrein van Royal FloraHolland in Aalsmeer Oost. De nieuwbouw wordt deel van het nieuwe Green Trade Center (voorheen Cultra). De Agora Group realiseert hiermee de langgekoesterde wens om haar Nederlandse activiteiten te centraliseren en te versterken in Aalsmeer.


De familie Agora (foto: FloraHolland)

De Agora Group is een familiebedrijf en heeft filialen in België, Frankrijk, Italië en Nederland. Het bedrijf levert snijbloemen, planten en accessoires aan bloemisten en tuincentra. De marktontwikkelingen vragen om vakmanschap en efficiency. Om slagvaardig en professioneel haar verschillende klantsegmenten te blijven bedienen, positioneert de groep zich in het Green Trade Center en zal zij samen met de firma Dobbe investeren in en voor haar klanten. Met de nieuwbouw wil het bedrijf haar visie op de zogeheten cash and carry’s van de toekomst verder gestalte geven.


 
Pieter Foekens, manager vastgoed en verhuur Royal FloraHolland: ,,We zien dat de handel in bloemen en planten toeneemt en dat onze klanten meer ruimte nodig hebben. Om hierin te kunnen voorzien, stelt Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg gronden beschikbaar aan klanten voor de bouw van eigen handelshuisvesting.”
 
bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: