Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mertens neemt coöperatieve tuinbouwvereniging Isidorus over

Per 1 december 2016 heeft Mertens BV, tuinbouwtoeleverancier uit Horst, de groothandel- en winkelactiviteiten alsmede de daarbij behorende activa overgenomen van de Coöperatieve Tuinbouwvereniging Isidorus in Someren, opgericht in 1912.

Samenwerking
De samenwerking tussen Mertens en Isidorus dateert al vanaf 1993 toen Isidorus gebruik ging maken van het unieke concept en de knowhow van Mertens. Isidorus heeft besloten haar bedrijfsactiviteiten over te dragen aan Mertens om de continuïteit van haar vestiging te waarborgen.

Toekomst
De vestiging wordt onder de naam “Mertens” voortgezet en de medewerkers komen in dienst van Mertens. Voor de klanten brengt dit geen noemenswaardige veranderingen met zich mee. De bedrijfsactiviteiten, het assortiment en de openingstijden blijven ongewijzigd. Alleen zullen de bestellingen niet meer vanuit Someren maar rechtstreeks vanuit het centrale magazijn in Horst geleverd worden.

Door de overname krijgt Mertens de beschikking over een extra afhaalcentrum/winkel voor de tuinbouw en groensector alsmede voor particulieren in de regio Zuidoost Brabant.

Voor meer informatie:
Mertens
077-3999111
[email protected]
www.mertens-groep.nl
Publicatiedatum: